Pages

Sunday, 22 May 2011

ALTHOUGH ITS TOO HARD FOR ME..

I DONT HOW TO SAY IT.....
JUST ...WANT TO SAY.....MY HEART....
ALREADY BREAKING.....
LIKE GLASS....FALLING DOWN....
ITS HARD FOR ME TO FORGET IT....
IM REALLY SICK FOR THAT...
PLIZZZ.....IM NEED ALONE.....TO BE....COOL DOWN..OF MY LIFE....
IM JUST DO WHAT I NEED ...TO BEING LIKE THE OTHERS...
JUST HAVE FREN TO HANG OUT....
LAUGH TOGTHER...BUT..IM FEEL...
LONELY....
THANX TO MY BEST FREIND....ZHARIF XHRF....
COZ ALWAYS BEING BESIDE ME...
OUR POBLEM ITS SAME...
KEEP IT UP MAN....
JUST BE COOL
CHILL IT TOGTHER....
OKEE....HAVE FUN...
NEXT MONTH...
LETS GO.....WE JAM TOGTHER...OKE!!

Here...its geeting hard for me......realty of love

video

Sunday, 1 May 2011

Hobby Aku..

First nak ckp...aku hobi sbnrnye ske mmbce...kdg2 aku xde kje..
aku membce lahh ape2 yg bku ade dpn mte aku....tu mknyer...mse aku buang tebiat....sbb aku membce....tp ape pon aku lbh ske membce nnovel..xkesah laaa buku ape pon...aku suke.....novel...xpon bku yg ade info n ade tips ape yg ptt aku ambik mse akn dtg....thennnnnnn y pntg....if aku stay kl...aku kua ...g KLCC...aku akn lpak kt kdai buku KINOKUNIYA....kdai tu blh bce bku free...so..jmt..aku bce hbs.....then xpyh beli....hahaha kdktnye aku...hahah xde la main2 je...aku kdg2 bosan yelah...aku duk umah pon xde sape..abg aku kua..g gym then smtre tggu siang bwk ke mlm tu...aku lpk laa situ...xde sape nk kcau...xde sape nk mnybukk...duit pon xhbs ...dr aku rayau sne sni...buang mse..tnge...duit....kn kn.....tu smua aku lakukn mse aku cty sem dn ake free time....klu aku bz...mmg xde lah aku nk mencapai buku yg ade dlm locker atau rak buku......so hbi ni......kdg2 ade dtg bila aku ade mud dn aura nk membce.....






Second.....aku suke khdpn alam smula jadi.....tmbh2 dlm laut....aku suka ikan...akuu suka khdpn dlm laut...btu karang.....tapak sulaiman..ikan byk gile aku blh tgk...yg aku pnh tau..pnh nmpk...huhuu......tp ni smua aku g mse aku kat aquaria....KLCC lgi......huhuhuhu......aku g sni sbb aku suka tgk bntg .....dan bila aku tgk bnda ni smua..aku jd gahirah giler2...cam bdk2..terkejar2...bntg ....hahah tu laah aku....aku wat aktiviti cmni bukan ape...aku just nak releas tension aku..then aku rse hppy gler2 bila aku dpt sentuh khdpn laut..mmg la xsmua..atleast aku dpt snth baby shark..n starfish...huhuhuhuhu....for sure .....kdg2 xsmua dlm dunia ni kite pnh dpt nk rsekn...mean...bnda yg faedah la ye...lgpon as stdnt why not kite pergi tmpt mcmni kn..best ape....walaupon kwn2 aku kte ....alahai....cm xde tmpt lain je nk g en...tp ape pon....bg aku khdpn laut sgt lawa...dn kebiruan...huhuhuhuhuhu.....like it....lgpon...aku ske mnyelam.....walaupon aku xdpt diving...dlm dsr....dlm swimming pool pon jd lahh ahahahah.....so....next time...i will get license for dive....yeah2..like my sis...hhohohohoho....that salah 1 impian aku jugax...kn ....




BABY SHARK



KEHIDUPAN DASAR LAUT





THIRD..Aku Suke Makan!!tapi badan aku xgmuuk why meyh??adoiyai.....dah mkn byk xgmuk....aku Xnak barney ckpp aku FENDER...xhnsm kowt...whahahaa..Then aku suka tukar stail rmbut aku...tp ttp sme...tp barney say aku ni cam jimmy..kwn aku yg lain pon kte..weyhh aku mnsia..org bkn katun..tp jimmy pon jimmy la...hahahaha popular..dr korg xde sape2 ikut stail korg kn wahahahaha..Tapi ape pon pnmpilan kne jge...tu yg pntg...lgpon Barney ske org kms n jge pnmpilan...kn kn....=)))

Wednesday, 27 April 2011

Tiada Perasaaan... A.k.A jiwa kosong

From the begin..
we presented..
w.t.h....
ape aku mrepek niey.....biase lahh klu jiwa xtentram jiwa kcu..byk bnda nk fikir....aku dah rse rms sgt2 dah dgn org yg sekeliling aku...yelah..aku tau aku pernh wt silap..tp...xde la wat silap sentiasaa en..
first ckp direct jerk...aku bngng serg hmba allah ni..bkn bnggng sgt pon tp agk je lah...
sbb nyer.....ske tdh aku bukn2 until aku hlg sbr...aku pon ade maruah dri gak...ergh...
i must be Strong....
ape pon aku ttp dgn pendrian aku..asik aku dgr kte org..asyik aku jer mengalah..asyik aku jer kne patuh...abys aku ni aper.....huh...
org kte klu syg...jgn lah terlalu mnje kn sgt..ni lah jdnyer...aduhai...pliszz lahh...
aku nak follow dlm cter terbru ni... tjuk dier SUCKER PUNCH cter ni kisahkn....ttg khdpn seorg ank yatim...dn kne naye dgn bpk tiri dye...ye ke ..cm tu la...then die di pkse msuk di hspitl skit mentl..pdhal dier tk gler....tp kne tdhn sbb bnh adik sdnri....pdhal....org lain yg bnh..then...dye lalui khdpn yg mcm2...die rse....dlm wktu sme..die lakukn meditasi....terhdp dri dier...utk cri jalan kua...die usha smpi xpts asa...dn ape yg pnting adalh...
pesanan msj dr cter tu...hidup ni jgn lah terlalu diikut kn sgt dgn undg2 mnsia..untk mengwl khdpn kte dn atur khdpn kite...so.....pastikn hdp kite ni ade PENDIRIAN 

Saturday, 23 April 2011

Electronic???....

Hai.....frstly aku nak cakap....electronic xde lah sush mne..bila aku bce blik ble aku stdy blik...sng je....hummm aku nk scored bnda alah tu mse final sbb nyer....aku tkut bnda ni jd punca aku ranap lak nnty....ermmmmm aku hrp lec aku....xde la skema sgt tnda paper finl nnty sbb ...carry mark aku cam xbest je..ya allah tkutnyer aku....
aku xmaw fail...plz2 lah....cmne aku nk wt......
nak xnak mse aku ade ruang stdy week 2 mmgu ni aku kne lah jmpe lec aku ...
mtk dier ajarkn aku blik bnda alah tu...aku nk lulus......aku nk scored semampu yg mungkin...hope boleh la aku jawap....dgn baik....
aku hnye pk bnda ni n then nk exam jer....dah xde pkre yg lain aku fkir slain bnda tue....
exam final sem 2 mkin hmpir..aku tkut sgt2.........erghhh streesssss nyer ler,.

Monday, 18 April 2011

Rajin2 lah diri tuh.....

Firstly aku nk ckp.....knp aku mls??
sbb aku tak rajin...
sebb ape aku tak rajin...
sebb aku byk main...
so....ape ptt wt
bgn...bngkit...jgn mls.....
just go on ape yg tgh jalani ...
apa pon..
cty sem ni...
aku terpkse...ambik
SHORT SEM....
waahhhhhh.....smga aku dapt jalani nye dgn baik dr sblm nie...
aku wat short sem ni bukan ape...aku nk mengorak langkah dgn lbh pnjg...dri aku stay umah tade wt ape..menghbskn beras kt umah tu...n menyushkn parents aku..,baikk...
aku wt short sem ..... kn kn...lgpon bkn ape....
aku nk bz kn dri aku....
xnak lah ikut perasaan yg huru hara ni kn...
so aku kne la wt cra lain kan...hohohoho
cam poyo je kn..eiii....
suka ht aku la kn nk kte ape...aku pnye blog ahahaha...
ok....ape2 pon..
GUD LUCK FOR MYSELF....
TADAA,

Friday, 15 April 2011

Justin Biebier (Never Say Never) Aku Pergi Konsert Dia???

First time bagi aku....aku suka gila lagu bi.....bfore ni....aku suke.....tp biasa2 jer.......
tp bila aku layan lagu justin nie...aku rasa enjoy gler...
samapi aku boleh hafal lrik lagu dier ...tp xsmua lah..skit2...
asal tah....myb aku dah...
FEVER JUSTIN BIEBIER (NEVER SAY NEVER)
(FILEM TERBARU YANG AKU BARU TENGOK 3D)
aku tengok dengan kawan aku kat unikl.....
mmg terbaik cerita tu....
kisah dier ..menceritakan perjalanan hidup budak kecik tu....yg berasal dari Canada
aku kdg2 dgr gak bfre nie...
hbt sgt ke bdk kecik tu...
then aku dgr lgu dier....
not bad la...
paling aku suka
*Baby
*Never Say Never
*One less lonely gurl
*One time
*U smile I smile
*If I let You Go
semua lagu ni memang la aku layan.....


aku dgr lgu ni.....tuk releas tnsion aku n stress....
dan pling pnting lah kan...aku ske stail dier...
ksut dier bju dier mmg stail lah...
dan smpi aku dah terikut....
huhuhu....
hahahha cam ape jer...just suke stail bukan ske dier pon.....hahaha...giler ape..wahahha
overall...
its the best song i will hear it ....
the best...